Salon

All in one!

Ben je op zoek naar een nieuwe hairstyliste? Een vertrouwde plek om je haren te laten verven, highlighten, knippen of verzorgen?
Of ben je op zoek naar de perfecte hairdo en make-up voor een leuk feestje, die belangrijke afspraak of je bruiloft? Bij mij staat persoonlijke aandacht voorop in mijn salon aan huis. Wil je meer weten? Dan kun je gerust vrijblijvend contact opnemen met mij. Ik zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ik ben niet alleen werkzaam als imagostyliste, maar ook als professioneel hair en make-up artist.

Bekijk mijn portfolio

Mijn salon staat voor aandacht, perfectionisme en kwaliteit. Ik neem graag de tijd voor jou om al jouw wensen in vervulling te laten gaan op het gebied van de uiterlijke verzorging. Ik ben de beste in het beeldvormen van jouw wensen en woorden.

Ik krijg dan ook vaak het compliment:
“Dit is precies wat ik bedoelde”
“Ik voel me zo op m’n gemak bij jou in de studio”

En natuurlijk werk ik op een prachtige locatie met gratis parkeergelegenheid wat ook wel mee helpt met de wensen van een tevreden klant.

Je bent bij Jennifer Hair & Make-up op het juiste adres als u het totale plaatje wilt, want door mijn veelzijdige ervaring op het gebied van haar knippen, verven, föhnen, wenkbrauwen stylen, make-up en het zetten van wimpers en hair extensions maakt dit de perfecte combi.
Als bruid ben je bij Jennifer Hair en Make-up daarom op het juiste adres! Samen met jou maakt zij een plan voor die schitterende look voor jouw speciale dag.