Max Pro

GOODBYE TO BAD HAIR DAYS

Max Pro [opgericht in 2013 te Amsterdam] is een snel groeiende internationale organisatie op het gebied van haar & styling. Het is een hoogwaardig kwalitatief merk dat professionele haarstyling tools biedt voor kapperszaken, haarstylisten én de consument.

Dankzij Max Pro [assortiment bestaat uit stijltangen, krultangen, föhns en accessoires] kan je van ieder haartype stijl, golvend of krullend haar creëren. Max Pro staat bekend om haar kwalitatieve en innovatieve producten welke gemakkelijk in gebruik zijn, het haar beschermen én verzorgen. Zo creëer je met iedere Max Pro look een natuurlijke en gezonde uitstraling van het haar.

Max Pro laat zich inspireren door behoeften van de gebruik(st)ers. Door het signaleren van de consumentenbehoeften zijn de producten continue in ontwikkeling en voorzien van de nieuwste technologieën.
Streven naar een optimale services voor haar klanten, staat bij Max Pro hoog in het vaandel. Dit kenmerkt zich door het aanbieden van trainingen (op beurzen en/of op locatie bij professionals) en een levenslange garantie bij aankoop van een Max Pro product.

Door de producten aan te bieden voor een betaalbare prijs, maakt Max Pro professionele producten óók bereikbaar voor de consument

GOODBYE TO BAD HAIR DAYS!