Wimperextensions

Get that fresh look!

Wauw Effect

Wimper extensions geven jouw ogen dat wauw-effect zonder mascara te gebruiken. Stel je eens voor: je staat ’s ochtends op kijkt naar jezelf in de spiegel en je ziet al gelijk een uitgerust en stralend gezicht! Dat effect hebben de one by one wimper extensions. Met een speciale lijm worden de wimpers een voor een aan de natuurlijke wimpers gebracht. Je ziet geen aanhechting, Ze zijn permanent gekruld en waterbestendig.

Voordelen

  • De wimpers blijven zacht en flexibel aanvoelen;
  • Nauwelijks van natuurlijke wimpers te onderscheiden;
  • Ze zijn zwart met voldoende volume dus mascara is niet meer nodig.

Houdbaarheid van de wimpers

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik altijd om iedere drie tot vier weken terug te komen voor een nabehandeling. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

Verwijderen van de wimpers

Wimpers kunnen het best verwijderd worden door een specialist. Voor behoud van je eigen wimpers. Dus begin er a.u.b. niet zelf aan (thuis) anders zullen uw eigen wimpers beschadigen …

Tips

Wimpers die net aangebracht zijn mogen enkele uren niet nat worden. De lijm heeft tijd nodig om uit te harden. Probeer ze de eerste twee dagen niet te nat te laten worden. Gebruik een eye make-up remover gebaseerd op non-oil.