Artist

This is me… Jen

Welkom bij Jennifer Hair and Make-up.

Ik ben Jennifer van de Rijt en al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor haar en make-up.

Toen bleek al snel voor welk beroep ik later zou kiezen. Als jong meisje verzamelde ik al tijdschriften over haar en make-up in plaats van kinderboeken. Mijn Barbies en My Little Pony’s moesten het vaak ontgelden. Mijn jongere zusje gebruikte ik maar al te graag als proefkonijn.
Ik ben uiteindelijk begonnen met een particuliere kappersopleiding en heb daarna opleidingen aan de Hairschool en House of Orange afgerond. Hier kreeg ik les van bekende hair and make up artists onder wie John Kattenberg, Rutger van der Heide (Vogue, Harpers Bazaar, V-Magazine) en Martin Wentzel (Vogue, ID, bekend als the flying barber).

Ik heb meegewerkt aan de NY Fashionweek en bij de AIFW (Amsterdam Fashionweek) heb ik mogen assisteren.

Op mijn 19e ben ik een eigen kapsalon aan huis in Eindhoven begonnen met een uitgebreide klantenkring. Ik verzorgde het haar en make-up van mijn klanten maar ben tevens imagostyliste, waarbij ik kijk naar het totaalplaatje van het haar, de stijl en uitstraling van de klant. Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij mij voorop.

Mijn klantenkring is zeer veelzijdig. Van glamourhaar en make-up voor premières en feesten tot het verzorgen van het haar van volledige gezinnen en uiteraard een bruidsmake-up en/of de perfecte hairdo voor de grote dag!
Voor extra luxe en comfort kom ik ook aan huis om jouw haar en make-up te verzorgen.

Naast mijn werk in de salon doe ik veel uiteenlopende opdrachten als visagiste en hairstyliste bij fashionshoots, commerciële fotoshoots en foto- en videoshoots voor artiesten. Dit op freelance basis voor verschillende agentschappen zoals modellenbureaus, reclame- en evenementenbureaus.

In mijn salon werk ik o.a. met producten van Max pro, Pascaud minerale make-up, Schwarzkopf en met o.a. Mac cosmetics en de minerale make-up van Pascaud voor de visagie.

Ik ben zeer gedreven en daardoor altijd bezig om mezelf te verbeteren. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends volg ik regelmatig cursussen om mijn kennis en vaardigheden te verbreden.

Mijn doel is om jou te laten stralen!!!! Niet alleen van de buitenkant maar ook van binnen.

Om je nog meer van dienst te kunnen zijn, ben ik gestart met het geven van workshops in make-up en hoe om te gaan met een krultang, zodat ik mijn talent door kan geven.

Bij deze workshops krijg je de tools aangereikt om thuis aan de slag te gaan, zodat je er zelf voor kunt zorgen om perfect de deur uit te gaan, en er zelf voor kan zorgen om en ervoor kunt zorgen dat je elke dag perfect de deur uit kan.