Workshop

Exclusive workshops - suitable for everyone

Deze exclusieve workshop is geschikt voor iedereen. Deze workshop is leuk, creatief en leerzaam. Jennifer Hair & Make-up organiseert speciaal voor groepen vanaf 4 personen deze workshops in Eindhoven.
Heeft u altijd al de behoefte gehad om op professionele wijze zelf make-up aan te brengen of gewoon een leerzame gezellige dag met je vriendinnen? Dan is Jennifer Hair & Make-up voor u een uitgelezen mogelijkheid.
Tijdens de make-up / visagie workshop van 3 uur leert zij u op een leuke en geduldige en in aangename sfeer hoe u zelf uw make-up aan kunt brengen. Zij laat je zien wat de basis beginselen zijn van een goede make-up. Zij legt u de techniek uit en geeft u tips en leren u de diverse fijne kneepjes van het vak. Uiteraard gaat u daarna zelf aan de slag. Jennifer geeft u tussentijd aan per persoon hoe iets mooier of makkelijker kunt aanbrengen stap voor stap. Na de workshop bent u in staat om zelf elk moment van de dag mooi opgemaakt voor de dag te komen. Voor de mensen die weinig tijd hebben voordat ze ’s ochends de deur uit moeten leer je binnen no time een make-upje van 5 minuten aan te brengen zodat je huid er egaal uit komt te zien met de minerale make-up van Pascaud waar Jennifer mee werkt tijdens de workshops.
Iedereen heeft zo zn eigen wensen in deze workshop. Misschien leer je graag hoe je de perfecte wenkbrauw kan shapen of hoe je die perfecte smokey eyes aanbrengt voor die speciale gelegenheid. Hoe maak je die perfecte eyeliner? Shapen van het gezicht doe je zo!! Alles komt aan bod tijdens de workshop van Jennifer Hair & Make-up.

Wat wordt er besproken tijdens de workshop?

  • Hoe je het beste je huid kunt verzorgen.
  • Produkt uitleg minerale make-up van Pascaud.
  • Hoe je je huid het makkelijkste en mooiste kunt egaliseren.
  • Hoe je je oneffenheden verminderd in het gezicht.
  • Hoe je je gezicht meer kleur en vorm aangeeft. Denk hierbij aan blush en bronzers, wenkbrauwen shapen, lippen en highlighten.
  • Hoe je je ogen binnen 5 minuten kunt laten stralen!