Bridal

The perfect look for that special moment

Ten eerste wil ik jullie van harte feliciteren met het binnenkort elkaar het ja woord geven op de mooiste dag van jullie leven.

En hartstikke leuk dat jullie mij benaderd hebben om het haar en make-up te verzorgen voor deze speciale dag!

Natuurlijk wil je er op dat moment op je best uitzien! Daarbij hoort natuurlijk een perfecte hairdo en make-up. Persoonlijke aandacht komt daarbij op de 1e plaats. Samen kunnen we dan kijken wat bij jou het beste past. Ik zou me erop verheugen om samen met jou de perfecte look neer te zetten zodat jij op jouw mooiste dag kunt stralen.

Elke bruid is anders en heeft andere wensen. Daarom krijg je altijd make-up advies op maat binnen de stijl die jij in gedachten hebt. Samen bespreken we tijdens de preview dag alles tot in de puntjes en ik zal er voor zorgen dat je zult stralen op jouw mooiste dag! Belangrijk is dat alles ook perfect blijft zitten die speciale dag. En daar zorg ik natuurlijk ook voor! Zodat je de hele dag oogverblindend uit blijft zien en van binnen ook zo voelt! En eventueel kan ik ook het haar en de make-up verzorgen voor jouw familie, getuige en bruidsmeisjes. En stel er is niet voldoende tijd om dit allemaal alleen te doen dan kan ik ook altijd extra mankracht oproepen zodat iedereen op tijd klaar is voor het grote moment. Alles is mogelijk.
Tijdens de preview, wat maximaal 3 uur in beslag zal nemen, wordt alles besproken en komen alle vragen aan bod. Voordat we deze afspraak hebben zou je jezelf al kunnen voorbereiden met het maken van een moodboard, bijvoorbeeld via Pinterest. Daarnaast kun je alvast op zoek gaan naar de dingen die jou inspireren i.v.m. de bruiloft zodat ik heel snel zie wie je bent en van welke stijl je houdt zodat ik daar op in kan spelen.

Stel je hebt totaal geen idee dan is een foto van jezelf al voldoende, met eventueel een foto van de jurk die je gekozen hebt. Aan de hand daarvan geef ik graag advies zodat jij uiteindelijk de beste versie van jezelf bent op jouw huwelijk.

Klik hier voor de tarieven! Hieronder alvast een algemene prijslijst:

  • Proefmake-up (max 3 uur) €130,-
  • Ochtend grote dag (max 4 uur) €275,-
  • Ochtend grote dag (met 1 gast haar/make-up) €300,-
  • Getuige/extra gasten (special price) *
  • Hele dag (max 8 uur) € 475,-
  • Reiskosten €0,33 x km (vanuit Eindhoven)

Extra informatie:

Als je mij een beknopte mail zou willen sturen met daarin het programma van de dag en al jullie wensen hierin vermeldt zoals eventuele bruidsmeisjes en getuige, ouders, schoonouders die ook graag in de make-up willen of voor alleen hun hairdo. Alles is mogelijk. Ik zou het dan wel prettig vinden om toegevoegde foto’s te ontvangen via de mail zodat ik kan zien hoeveel tijd ik extra kwijt ben p.p.

Graag ontvang ik dan ook de opzet van het dag/avondprogramma met de tijden, zodat ik van te voren alles goed kan inplannen. Het is namelijk ook mogelijk dat ik extra hulp inschakel, zodat er meerdere gasten tegelijk in de make-up en haar kunnen om tijd te sparen.

Ik denk graag met jullie mee om deze dag nog onvergetelijker te kunnen maken. So let me know dan maak ik een persoonlijk op maat gemaakte offerte voor jullie.